Campanya Enfortint la Ciberseguretat Industrial en la Comunitat Valenciana

CSIRT-CV comença hui una campanya de conscienciació, dirigida a totes les empreses sota el lema Enfortint la Ciberseguretat Industrial en la Comunitat Valenciana. 

Durant les pròximes dues setmanes anirem llançant algunes recomanacions que podeu seguir en el apartat de campanyes del portal concienciaT, on es publicaran tots els consells i materials relacionats amb la campanya una vegada que aquesta finalitze. Ací pots llegir la notícia completa de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Mentrestant, recorda que cada dia es publicarà un consell a través de les nostres xarxes socials en Facebook i Twitter. L’etiqueta d’aquesta campanya és #CiberseguretatIndustrial i #EmpresesIndustrials.

Aquesta campanya sorgeix arran de l’estudi realitzat per CSIRT-CV per a valorar el nivell de maduresa de les organitzacions de la Comunitat Valenciana en ciberseguretat industrial, el resultat de la qual es va presentar en la I Jornada de Ciberseguretat Industrial i que serveix per a conéixer l’estat actual i establir una estratègia a seguir públic-privada en aquest camp.

La indústria del futur exigeix una transformació digital en totes les empreses. És necessària una reflexió global sobre la seguretat de la informació i els mètodes oportuns per a identificar, monitorar, gestionar i mitigar els possibles ciberatacs.

En els temps que corren, la ciberseguretat és vital en qualsevol empresa, independentment del sector al qual es dedique o de la grandària que posseïsca, però si una organització pot veure afectat el seu procés productiu per un incident de seguretat és primordial estar preparat i previngut.

Entre t@ts podem enfortir la Ciberseguretat Industrial en la Comunitat Valenciana.