I Jornada de Ciberseguretat Industrial a València

La Generalitat Valenciana, a través del CSIRT-CV, ha organitzat la I Jornada de Ciberseguretat Industrial de la Comunitat Valenciana, celebrada el 15 de febrer de 2023 a la Ciutat de les Arts i les Ciències a la ciutat de València, i ha sigut inaugurada pel conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España.

Arcadi España ha assegurat, durant la seua intervenció, que l’estudi de l’estat de la ciberseguretat industrial de les empreses valencianes “ens permetrà definir l’estratègia més segura per al sector i servirà de punt de partida per a assentar les bases d’una transformació digital segura en la indústria de la Comunitat”.

Durant la jornada, s’ha presentat en exclusiva l’informe ‘Estat de la Ciberseguretat Industrial de les Empreses de la Comunitat Valenciana’, en el qual s’inclouen tendències, reptes i oportunitats per a les empreses valencianes en aquest àmbit.

Si desitja obtindre l’informe global de l’Estudi de Ciberseguretat Industrial de la Comunitat Valenciana pot sol·licitar-lo a través del formulari de contacte. En l’assumpte, indique “Sol·licitud informe ciberseguretat industrial + empresa + càrrec”.

A continuació, pot consultar el video i la programació completa. En el següent enllaç, la notícia.

Per a més informació relacionada amb campanyes de conscienciació, consells, guies, cursos, infografies sobre ciberseguretat, entre altres materials, dirigides a tots els ciutadans en general, visitar el portal ConcienciaT de CSIRT-CV.

Programa Ciberseguridad Industrial