CSIRT-CV participa en les XVII Jornades STIC CCN-CERT i V Jornades de Ciberdefensa: ESPDEF-CERT

CSIRT-CV participarà en les XVII Jornades STIC CCN-CERT i V Jornades de Ciberdefensa: ESPDEF-CERT, organitzades pel Centre Criptològic Nacional (CCN), amb el lema “Compartir per a guanyar”, entre el 28 i el 30 de novembre a Madrid (cinemes Kinépolis – Ciudad de la Imagen).

Amb el suport de 109 empreses i organitzacions líders del sector de la ciberseguretat i més de 135 ponents de prestigi reconegut, estes jornades esperen congregar més de 3.800 professionals del sector de manera presencial i 5.000 en línia.

Al llarg d’estos tres dies, segons explica el CCN en el seu web, s’exposaran i compartiran “les anàlisis i investigacions més rellevants sobre ciberamenaces, ciberdelicte, operacions militars en el ciberespai, iniciatives nacionals com l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS) i el compliment normatiu”.

L’anàlisi de les tecnologies quàntiques i postquàntiques (PYQTEC), els avanços en tecnologia 5G, en intel·ligència artificial, la presentació de productes i tecnologies de seguretat, així com les iniciatives centrades en emprenedoria i innovació en ciberseguretat o l’anàlisi del mercat laboral seran uns altres dels temes que es tractaran en estes jornades.

Per la seua banda, l’objectiu de la participació de CSIRT-CV és exposar els processos d’investigació i anàlisi en profunditat dels sistemes i amenaces als quals estan exposades les ciutats intel·ligents en general, amb la finalitat de poder generar mesures per a reduir o eliminar l’impacte. 

Concretament, la nostra companya Marina Galiano centrarà la seua intervenció en les conseqüències que patix un carregador elèctric quan rep atacs de ciberdelinqüents i quines podrien ser les conseqüències en els àmbits social i econòmic.

La ponència denominada “L’Ampere contra Càrrega: atacar un carregador elèctric en una ciutat intel·ligent” tindrà lloc el 30 de novembre a les 9.35 hores a la sala 18 dels cinemes Kinépolis – Ciudad de la Imagen.

Agendeu esta data per a gaudir d’esta ponència que no deixarà indiferents els assistents físics i en línia.