wifi

Així podrien entrar a robar en una smart-home

02/01/2019
Imagen de la noticia
L’OSI ha publicat una notícia fictícia de com utilitzar la informació de sensors i dispositius de l’internet de les coses per a preparar un robatori en un habitatge connectat.


Nou atac a protocols d'accés protegit Wi-Fi

07/08/2018
WIFI
Els protocols d'accés protegit WPA/WPA2 es veuen afectats per un nou atac descobert per investigadors que provaven el futur estàndard de seguretat WPA3 per a xarxes sense fils.


Comencen a eixir solucions a l'hackeo de WIFI per WPA2

18/10/2017
WIFI
Algunes de les companyies més importants els productes del qual podien veure’s afectats pel furoneig de WIFI per WPA2 estan aportant solucions per a tractar de mitigar el problema. Segons pareix Windows 10 ja ha corregit el problema i Android i iOS hi estan treballant.


Les xarxes WiFi públiques patixen més ciberataques en vacacions

15/07/2016
WIFI
L'àmplia majoria dels turistes que estiuegen al nostre país segueix connectada a Internet durant les seues vacances.


Punts d'accés Wi-Fi públics: coneix els riscos

21/11/2014
WIFI
Usar xarxes Wi-Fi públiques pot tindre risc -experts de seguretat com ara Troels Oerting d’Europol inclús han suggerit que és “massa” perillós, i que hauríem d’abandonar-les definitivament.


Fi de la campanya de conscienciació: “Seguretat en xarxes Wi-Fi domèstiques”

18/11/2014
CSIRT-cv
Considerem acabada l’última campanya de conscienciació que hem dut a terme i amb la qual hem emés consells genèrics sobre com fer un ús segur de les connexions a Internet a les nostres cases, sobretot de les connexions sense fil.


En estiu, ves en compte amb les Wi-Fi públiques

05/08/2014
WIFI
Com tots els anys, és necessari parar atenció als perills que poden tindre les xarxes públiques, sobretot en vacacions. És en este període on els usuaris solen connectar-se a Wi-Fi públiques i moltes vegades estes dades no estan xifrades, la qual cosa significa que qualsevol pot interceptar-les amb fins maliciosos.


Google serà jutjat per arreplegar dades privades amb xarxes WiFi

04/07/2014
Google
En 2010 Google va admetre haver arreplegat de forma accidentals dades personals de xarxes WiFi sense encriptar mentre treballava en la construcció del seu programa de mapes Street View.


Drones que hackean el teu smartphone des de l'aire?

26/03/2014
Cibercrimen
Usant un drone de tipus helicòpter, investigadors van poder enganyar els telèfons i fer-los pensar que es tractava d’una xarxa de Wi-Fi. Una vegada que el telèfon es connecta al drone, tot el trànsit de dades és remés als pirates. Potser no és mala idea apagar el Wi-Fi al carrer.


Com saber si algú s'està connectat a la teua xarxa WiFi

18/03/2014
WIFI
La facilitat de connexió, flexibilitat i mobilitat que oferixen les xarxes Wi-Fi fan que les usen milions de persones diàriament. Hem de protegir la Wi-Fi adequadament, perquè els intrusos no intercepten les nostres comunicacions.


Pàgines

Subscribe to RSS - wifi