En Halloween no deixes que la teua seguretat es disfresse

Halloween és un festa relativament jove al nostre país, quant a la seua celebració. Fotos de les millors disfresses, vídeos terrorífics, entrada a festes... es per tot açò que els cibercriminals aprofiten aquests dies per a enviar adreces electròniques amb enllaços sospitosos, adjunts, publicitat d’entrades a festes amb preus més barats, etc.

Per això, hem volgut destacar la importància d’estar atents, inclús en
aquestes dates, ja que els cibercriminals també es disfressen i s’oculten. A continuació, un resum de la campanya:

Per a començar vos recomanàvem tindre molta atenció amb les aplicacions sospitoses de tercers, que sol·liciten una gran quantitat de permisos sense sentit per a instal·lar-se en els teus dispositius. Ací trobareu més informació.

Cal parar especial atenció a les app que puguen descarregar els teus fills. Per això, vos recomanem repassar la campanya de conscienciació “En Internet, no te la jugues

També comentàvem que calia desconfiar d’aquells correus electrònics procedents de desconeguts, i que adjunten enllaços o vídeos sospitosos que sol·liciten descarregar una aplicació per a poder visualitzar-ne el contingut.

Compte amb les pàgines web que prometen preus més barats en certs productes o entrades per a esdeveniments. Visita i compra únicament en pàgines amb bona reputació.

Repassa els teus contactes de les xarxes socials i desconfia si algú t’ha sol·licitat amistat sense conéixer-lo.

En resum, mantín el teu equip i els teus dispositius actualitzats. Instal·la només aplicacions fiables i realitza còpies de seguretat periòdicament dels teus fitxers més importants.

Aquests són alguns dels consells que hauràs vist en les nostres xarxes socials durant les dos setmanes prèvies a Halloween, amb l’etiqueta #TrucoTratoSeguro. Què tal has passat el teu Halloween?

Tags: facebook