Eines per a la seguretat en dispositius mòbils

Atés l’estés ús de dispositius mòbils com són les tauletes tàctils o els telèfons intel·ligents, des de CSIRT-CV recopilem una sèrie de ferramentes que poden ser molt útils per a utilitzar els dispositius mencionats de la manera més segura.

Lista d'aplicacions

 • LookOut
  Logo LookOut

  Ferramenta d’ús gratuït compatible amb Android i Apple iOS. Està formada per un antivirus, una còpia de seguretat de dades i un sistema de busca per a localitzar el mòbil.

  En este enllaç (https://www.lookout.com/products) poden visitar la pàgina Web i poden descarregar-la des de https://www.lookout.com/download-mobile-security.

 • Moborobo
  Logo Moborobo

  Aplicació per a Windows. Pot administrar algunes funcions en Android. La principal funció és la còpia de seguretat (contactes, missatges, fotos, dades de les aplicacions, fons de pantalla, etc.).

  Té la possibilitat d’intercanviar contactes entre un iPhone i un Android.

  La pàgina Web d’esta aplicació es pot visitar ací (https://moborobo.es.downloadastro.com) i pot ser descarregada des de https://moborobo.es.downloadastro.com/descarga/.

 • Zoner Antivirus for Android
  Logo Zoner Antivirus

  Ferramenta antiprogramari maliciós per a dispositius Android que permet protecció d’aplicacions instal·lades, escanejos, filtrat de telefonades i SMS, gestió de tasques, etc.

  Poden visitar la pàgina web en http://www.zonerantivirus.com/ i descarregar-la des d’ací.