Eines de xifrat

En esta secció podrà trobar diverses aplicacions que permeten protegir la informació per mitjà del xifratge de dades.

Llista d'aplicacions

 • Veracrypt
  Logo Veracrypt

  Veracrypt és una ferramenta gratuïta per a xifrat d'informació i basada en la desapareguda Truecrypt.

  Corregix diferents vulnerabilitats de TrueCrypt, disposa de suport i manteniment i es troba en constant evolució per a millorar la protecció de les nostres dades.

  Descàrrega: https://www.veracrypt.fr/en/Home.html

 • Rhos Mini Drive
  Logo Rhos

  Programa gratuït que permet crear unitats lògiques cifrades i amagades en una memòria USB de forma fàcil i ràpida. Està disponible per a plataformes Windows.

  Descàrrega: https://www.rohos.com/products/rohos-disk-encryption/rohos-mini-drive/

 • PGP Desktop
  Logo PGP Desktop

  PGP (Pretty Good Privacy) és un programa de xifrat que proporciona privacitat criptogràfica i autenticació per a la comunicació de dades. PGP s'utilitza per a firmar, xifrar i desxifrar textos, correus electrònics, arxius, directoris i particions de tot el disc i per a augmentar la seguretat de les comunicacions per correu electrònic.

  Descàrrega:
  https://support.symantec.com/content/unifiedweb/es_ES/product.pgp-desktop-home.html

 • GPG o GNU Privacy Guard
  Logo GnuPG

  Ferramenta més popular en el món del programari lliure per a xifratge de dades i firma digital. Normalment s’integra en els sistemes Linux.

  La versió per a Windows es denomina Gpg4Win i pot descarregar-se des d’este lloc web http://www.gpg4win.org/download.html
  També hi ha el complement FireGPG per al navegador Firefox, per a poder xifrar i firmar els missatges electrònics des de Gmail.
  Web: http://es.getfiregpg.org

 • BestCrypt
  Logo BestCrypt

  Una altra aplicació amb la possibilitat de crear contenidors de dades cifrades amb diversos algoritmes. Anteriorment era una ferramenta gratuïta, però actualment pertany a la companyia Jetico i té un període de prova de 30 dies.

  Tant la versió per a Windows com per a Linux es pot descarregar des de la secció Encryption de http://www.jetico.com/downloads/