CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

14/11/2013

VII Congrés ISACA València 2013

CSIRT-cv CSIRT-cv participa en el VII Congrés Nacional d’Auditoria, Seguretat i Govern de TI organitzat per ISACA València, i que enguany té els lemes següents: “10 anys ajudant a construir i transmetre confiança” i “Trust in, and value from IS”.

Este congrés, que coincidix amb el desé aniversari del capítol valencià d’ISACA, vol aglutinar en un mateix escenari els principals experts i especialistes del sector en l’àmbit nacional, tant de l’àmbit privat com públic.

Durant la VII edició del congrés, que té lloc durant els dies 14 i 15 de novembre (hui i demà) en l’edifici Nexus de la Universitat Politècnica de València, es tractaran les temàtiques més candents actualment en l’àmbit de les TI des del punt de vista de l’auditoria, la seguretat i el govern de les TI.

En representació de CSIRT-cv i GVA estaran hui en el congrés Carmen Serrano, cap del Servici de Seguretat de la DGTI - Generalitat Valenciana, que oferirà una xarrada sobre “Seguretat aplicada als sistemes d’informació. Seguretat en el cicle de vida”, i Lourdes Herrero, directora de CSIRT-cv, que participarà en la taula redona sobre ciberguerra.

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV