CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

02/03/2016

RootedCON 2016

Rooted Con En a penes uns dies començarà un dels congressos de seguretat informàtica més importants d’Espanya i Europa. Tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de març de 2016 en Kinépolis-Madrid, Ciutat de la Imatge.

Tal com ens conten en Security Art Work, els dies previs a la celebració del Congrés tindran lloc els RootedLabs&Bootcamps. S’impartirà un training de Corelan (@corelanc0d3r) sobre tècniques avançades de desenvolupament d’exploits. 

Dins dels RootedLabs ens trobem els ja coneguts Alejandro Ramos (@aramosf), que ens ha preparat un lab sobre hacking ètic,o Pablo González (@pablogonzalezpe), que ens farà un passeig per Metasploit i les seues eines.

De la mà de Pedro Sánchez (@Conexioninversa) , entrarem a veure distints casos reals d’anàlisi forense amb entorn windows, on podràs també adquirir coneixements sobre una metodologia específica basada en SANS security.

Raúl Siles (@raulsiles) ens ha preparat un curs sobre xarxes sense fil i ràdio hacking, on els assistents podran conèixer, aprofundir, analitzar la seguretat i aplicar tècniques d’investigació i hacking sobre diferents tecnologies sense fil i comunicacions via ràdio.

Entre les nombroses xarrades es comptarà amb ponents de la talla de David Pérez i José Picó (@layakk) que presentaran el seu volum 3 de la saga Atacant 3G. Abel Valero contarà com analitzar programari maliciós en el MBR/VBR, Andrés Tarasc, Raúl Siles(@raulsiles), Juan Garrido (@tr1ana), Dani Martínez (@dan1t0), Chema Alonso(@chemaalonso), Hicham A. Tolimat (@Hi_T_ch) i així fins més d’una vintena de ponents de primer nivell, que hi presentaran els seus treballs enguany.

Com ja sabeu en 2015 comencem a col·laborar amb la iniciativa X1Red+Segura, i en RootedCON 2016 ho continuarem fent, per a això hem preparat dos espais, un per a adults i un altre per a menors. La iniciativa X1RedMásSegura, va nàixer l’any 2013, davant del convenciment de la necessitat de transmetre la seguretat en Internet a qui realment ho necessita, als internautes; aquests tallers no són tècnics i l’accés a aquests és gratuït, previ registre.

Esperem que ho passeu bé, ens veiem en RootedCON 2016!

Font: Security Art Work

CSIRT-CV