Naix el Centre de Tecnologies de Seguretat

11/05/2011
MadridNetwork
El nou Centro de Tecnologías de Seguridad naix amb la mirada posada en centrar i unir esforços en projectes d'I+D+I, relacionats amb l'aplicació de les tecnologies de la informació a la seguretat.

Aquest centre, impulsat pel Cluster TIC de Seguridad y Confianza de Madrid Network, juntament amb l'Instituto Tecnológico La Marañosa, impulsarà projectes sobre la seguretat de les tecnologies.

Després de tres anys d'activitat del Cluster de Seguretat i Confiança de Madrid Network, ara, juntament amb l'Instituto Tecnológico La Marañosa (ITM), han creat el nou Centro de Tecnologías de Seguridad (CIDITES), per a centrar i unir esforços i per a dur a terme projectes d'I+D+I, relacionats amb l'aplicació de les tecnologies de la informació a la seguretat.

El Centro de Tecnologias de Seguridad (CIDITES) és una iniciativa amb què es busca posar en comú els interessos dels actors del sector de seguretat i defensa, per tal de dur endavant  projectes que siguen molt demandats per a desenrotllar ràpida i àgilment i que puguen aprofitar els ciutadans. D'aquesta manera, des d'aquest Centre, es buscaran aquells possibles projectes i oportunitats que permeten ser més competitius en aquests sectors, millorant la seguretat.

Segons ha explicat Lucio González, gerent del Cluster TIC de Seguridad y  Confianza, els projectes que es desenrotllaran des de CIDITES estaran orientats a l'enginyeria, el desenrotllament de tecnologies de seguretat, el certificat i l'aplicació de tecnologies de la informació a altres tecnologies de rellevància per a aquests sectors.

Així mateix, Aurelio García de Sola, president de Madrid Network, ha mostrat la seua satisfacció per les possibilitats que brindarà aquest nou Centro de Tecnologias de Seguridad i que és també el clar reflex de la positiva evolució que està tenint Madrid Network, que ja compta amb més de 600 associats, el més recent, el Parque Científico de Madrid, la qual cosa suposa afegir 300 empreses més a la xarxa.