Finalitzem la nostra IV campanya de conscienciació : "Ús indegut de dades en la Xarxa"

10/05/2011
CSIRT-cv
Podeu trobar un resum de la mateixa en la nostra pàgina de Facebook.

CSIRT-cv -amb aquesta campanya de conscienciació que ha desenrotllat en les xarxes socials en què està present, Facebook i Twitter -ha pretés aconsellar el ciutadà sobre quina informació és convenient NO exposar en la Xarxa, centrant-se sobretot en les xarxes socials, i fent insistència en què tot el que es puja a la Xarxa quedarà de forma 'permanent', ja que una vegada que es puge i estiga exposada al públic qualsevol pot copiar-la i compartir-la.

El resum de la mateixa està disponible en la següent nota de Facebook: http://www.facebook.com/note.php?note_id=184957921554930. Esperem que hi haja estat d'utilitat per a vosaltres, aquesta campanya de conscienciació i que romangueu atents per a la següent.

Si voleu aprendre més sobre algun tema en concret o creieu que podem fer més insistència en algun assumpte relacionat amb la conscienciació en seguretat de la informació, podeu deixar-nos els vostres comentaris tant en https://www.facebook.com/csirtcv com  http://www.twitter.com/csirtcv, o enviar-nos els vostres suggeriments.

Font: CSIRT-CV