CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

14/01/2020

Finalitza el suport tècnic a Windows 7, Windows Server 2008 i 2008 R2

Windows El 14 de gener de 2020 és el dia en què Microsoft finalitza el suport tècnic per a aquestes versions del sistema operatiu Windows.

Si els teus equips encara utilitzen algun d'aquests sistemes, has d'actualitzar-los com més prompte millor a versions posteriors, ja que el fet que deixen de tindre suport tècnic des de hui, implica que no es rebran actualitzacions que corregisquen les vulnerabilitats que vagen apareixent, i per tant, els teus equips estaran en risc de ser atacats, amb les seues corresponents conseqüències.

A més, les aplicacions empresarials també deixaran de ser funcionals si usem versions de Windows que ja no reben suport tècnic; així com el greu risc que correm amb l'ús de dades personals en aqueixos entorns, amb la possible filtració d'informació, i la qual cosa podria tindre implicacions legals per incompliment del RGPD.

Ha arribat el moment d'actualitzar aquests sistemes, per a això podem optar per continuar amb Microsoft i actualitzar a versions posteriors, o migrar a altres sistemes com Apple o Linux, depenent de les nostres necessitats.

Més informació.

 

Font: incibe

CSIRT-CV