CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

02/07/2012

El mercat de la ciberseguridad generarà 120.000 milions de dòlars en 2017

Cripto L’augment de les amenaces i la inversió dels països en ciberseguretat faran que el negoci global de seguretat informàtica cresca fins a representar, en 2017, 120.000 milions de dòlars. S’espera un creixement anual estimat d’un 11,3% des d’este 2012 fins a l’any 2017.

La seguretat informàtica ha canviat de forma notable en els últims mesos. S’ha pogut veure un augment en el nombre i tipus d’amenaces, amb nous dispositius com a objectius dels cibercriminals. A més, països com a els Estats Units o el Regne Unit ja han demostrat la seua intenció d’invertir per a millorar els sistemes, la qual cosa confirma que la seguretat informàtica és una prioritat per a tots els nivells de consum.

La companyia Advanced Technologies, Geographical Analysis & Competitive Landscape ha publicat un estudi en què es confirma que l’interés per la seguretat augmentarà, com també ho faran els ingressos destinats a l’esmentat camp. Les previsions apunten a un increment important del mercat de la seguretat en un termini de cinc anys.

Segons les dades de l’estudi, en total el mercat global de seguretat arribarà als 120.000 milions de dòlars en 2017. Es tracta d’una suma important, que està molt per damunt dels 63.700 milions de dòlars que va suposar en 2011. L’augment de les preocupacions, i per extensió dels esforços, en empreses i països està darrere d’eixe gran augment del mercat de la seguretat.

En qüestió de cinc anys, el mercat pareix que pràcticament doblarà els diners que actualment suposa, confirmant un creixement espectacular. Les previsions d’Advanced Technologies, Geographical Analysis & Competitive Landscape assenyalen que l’evolució del mercat permetrà un creixement interanual d’un 11,3%, que es mantindrà fins a aconseguir els mencionats 120.000 milions de dòlars.

Quant a les empreses que es consolidaran com referents en el mercat, l’estudi assenyala que Cisco, Check Point i Kaspersky comandaran el negoci de la seguretat. Altres empreses com Fortinet, IBM, CA Technologies, Symantec i McAfee també seran referents en este prometedor negoci.

Font: CSO-España

CSIRT-CV