CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

28/01/2013

El 65% de les empreses tem un atac cibernètic en 2013

Ataque Una nova enquesta publicada pel Business Continuity Institute (BCI), en col·laboració amb BSI, ha revelat que al 65 per cent de les organitzacions els preocupa patir un atac cibernètic en 2013.

L’enquesta també revela que el 71 per cent de les entitats considera l’ús d’Internet per a "atacs de codi danyós" una tendència important que requerix una resposta en matèria de continuïtat del negoci; són un 42 per cent les que busquen gestionar la prevalença i l’adopció de servicis que depenen d’Internet, com ara el núvol, dins de les seues activitats de formació i preparació contra estos atacs.

Horizon Scan 2013 Survey Report conclou que el nivell de preocupació davant dels atacs cibernètics des de tots els sectors i al llarg de tota la geografia conforma un gran desafiament a l’hora de formular polítiques públiques. Segons l’enquesta, encara queda molt per fer per aconseguir una millor comprensió sobre este tipus d’amenaces i sobre les pràctiques subjacents que conduïxen a la vulnerabilitat, per a assegurar un sistema de continuïtat del negoci proporcionat als atacs.

L’informe està basat en la resposta de 730 organitzacions de sectors tan diversos com els servicis financers l’Administració Pública, Defensa, comerços detallistes o de la indústria, procedents de 62 països, inclosos, entre altres, Estats Units, Regne Unit, l'Índia, la Xina, Sud-àfrica, Egipte i Brasil.

Entre altres troballes, l’informe revela que:

Red Seguridad (18/01/2013)

Més informació

Font: CCN-CERT

CSIRT-CV