CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

03/10/2014

Disponible el mes d'OCTUBRE del nostre Calendari de Seguretat CSIRT-cv 2014

CSIRT-cv Ja es troba disponible per a la seua descàrrega el fons de pantalla que hem dissenyat per al mes d'OCTUBRE del nostre Calendari de Seguretat CSIRT-cv 2014.

Para este mes de octubre hemos escogido una fotografía que nos ha enviado Samuel Segarra donde se muestra una preciosa vista de Calpe. Agradecemos al autor desde aquí su colaboración con nosotros. ¡Enviadnos vuestras fotos y podréis formar parte del calendario de CSIRT-cv!

El mes de octubre lo podéis descargar desde este enlace -así como el resto de meses disponibles- y lo tenéis disponible en diferentes tamaños e idiomas. ¡Feliz mes de octubre a todos!

Tal com vam anunciar el passat mes de novembre de 2013, des de CSIRT-cv hem posat en marxa una nova iniciativa, i és la de la creació d’un Calendari de Seguretat CSIRT-cv per al 2014.

Com ja vam explicar, cada mes vos proporcionarem un fons de pantalla elaborat amb consells de seguretat i un calendari, que tindrà com a base una fotografia triada de totes les que ens esteu enviant. Les fotografies podeu enviar-les a fotoscalendario@gva.es i l’única condició és que siguen vostres, de llocs de la Comunitat Valenciana i no ocupen mes de 5MB (mes informació ací).

Per a este mes d'octubre hem triat una fotografia que ens ha enviat Samuel Segarra on es mostra una preciosa vista de Calpe. Agraïm a l’autor des d’ací la seua col·laboració amb nosaltres. Envieu-nos les vostres fotos i podreu formar part del calendari de CSIRT-cv!

El mes d'octubre el podeu descarregar des d’este enllaç -així com la resta de mesos disponibles- i el teniu disponible en diferents grandàries i idiomes. Feliç mes d'octubre a tots!

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV