CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

20/01/2014

Disponible el mes de FEBRER del nostre Calendari de Seguretat CSIRT-cv 2014

CSIRT-cv Ja es troba disponible per a la seua descàrrega el fons de pantalla que hem dissenyat per al mes de febrer del nostre Calendari de Seguretat CSIRT-cv 2014.

Tal com vam anunciar el passat mes de novembre de 2013, des de CSIRT-cv hem posat en marxa una nova iniciativa, i és la de la creació d’un Calendari de Seguretat CSIRT-cv per a 2014.

Com ja vam explicar, cada mes vos proporcionarem un fons de pantalla elaborat amb consells de seguretat i un calendari, que tindrà com a base una fotografia triada de totes les que ens esteu enviant. Les fotografies podeu enviar-les a fotoscalendario@gva.es i l’única condició és que siguen les vostres, de llocs de la Comunitat Valenciana i no ocupen mes de 5MB (mes informació ací).

Per a este mes de febrer hem triat una fotografia que ens ha enviat Miriam Salvador, d’una vista nocturna del municipi de Peníscola (Podeu veure la imatge en el nostre Facebook). Agraïm a l’autora des d’ací la seua col·laboració amb nosaltres i vos animem a continuar participant, estem en marxa per a l’elaboració del mes de març i esperem les vostres fotografies!

El mes de febrer ho podeu descarregar des d’este enllaç i ho teniu disponible en diferents grandàries. Si encara no heu descarregat el del mes de gener podeu fer-ho des d’este altre enllaç.

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV