CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

04/08/2014

Disponible el mes d'AGOST del nostre Calendari de Seguretat CSIRT-cv 2014

CSIRT-cv Ja es troba disponible per a la seua descàrrega el fons de pantalla que hem dissenyat per al mes d'agost del nostre Calendari de Seguretat CSIRT-cv 2014.

Tal com anunciàrem el passat mes de novembre de 2013, des de CSIRT-cv hem posat en marxa una nova iniciativa, i és la de la creació d’un Calendari de Seguretat CSIRT-cv per al 2014.

Com ja expliquem, cada mes vos proporcionarem un fons de pantalla elaborat amb consells de seguretat i un calendari, que tindrà com a base una fotografia triada de totes les que ens esteu enviant. Les fotografies podeu enviar-les a fotoscalendario@gva.es i l’única condició és que siguen les vostres, de llocs de la Comunitat Valenciana i no ocupen mes de 5MB (mes informació ací).

Per a este mes d'agost hem triat una fotografia que ens ha enviat Alicia Martín on es mostra una preciosa platja de Benitatxell, a Alicant. Agraïm a l’autora des d’ací la seua col·laboració amb nosaltres. Envieu-nos les vostres fotos i podreu formar part del calendari de CSIRT-cv!

El mes d'agost ho podeu descarregar des d’este enllaç -així com la resta de mesos disponibles-  i ho teniu disponible en diferents grandàries. Feliç mes d'agost a tots!

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV