CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

11/02/2020

Dia d'Internet Segura 2020

CSIRT-cv "Junts i juntes per una Internet segura"

El Dia d'Internet Segura se celebra cada any el segon dimarts del mes de febrer. Enguany és l'11 de febrer quan ho commemorem i volem celebrar-ho amb vosaltres.

En aquest dia es promou l'ús responsable i segur de les noves tecnologies, sent els adolescents els qui major ús fan d'elles, encara que no sempre d'una manera segura. A més, cada vegada són més les persones majors que també disposen de telèfons intel·ligents amb connexió a Internet, sense haver rebut la formació adequada per a fer un ús segur d'aqueixa connectivitat.

Per a ajudar-vos en aquesta assignatura pendent, teniu a la vostra disposició el portal concienciat.gva.es. L'objectiu de la plataforma és millorar les habilitats i coneixements de la societat en matèria de ciberseguretat, sempre des d'un punt de vista pràctic i amb transferència directa dels coneixements adquirits a la vida personal i laboral de cada individu.

Des de CSIRT-CV hem preparat un "pdf interactiu" per a aquest dia tan especial, on us serà molt fàcil accedir als diferents continguts que podeu trobar en la nostra web "concienciaT", i així milloreu els vostres hàbits en l'ús de les tecnologies i pugueu sentir-vos cada vegada més segurs.

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV