CSIRT-CV presenta el seu pla de capacitació en ciberseguretat per a empreses

05/02/2020
CSIRT-cv
CSIRT-CV posa en marxa el seu Pla de ciberseguretat per a empreses per a millorar la seguretat de la informació i dels sistemes informàtics de les empreses de la Comunitat Valenciana.

Durant la presentació del pla, la directora del CSIRT-CV va explicar-ne els diferents continguts, entre els quals destaquen els cursos en línia i vídeos interactius sobre ciberseguretat. Així mateix, es va presentar la nova eina avalua’t, que pretén ajudar les empreses a autoavaluar el nivell de seguretat dels seus sistemes i obtindre una primera aproximació sobre els nivells de risc als quals s'enfronta la seua organització, atenent la seua tecnologia, els seus processos i els seus empleats.

Tots els continguts del Pla deciberseguretat per a empreses estan accessibles en l'apartat d'empreses de la de la web de conscienciació del CSIRT-CV, concienciaT.

Durantla clausura de la jornada sobre prevenció del delicte en el sector públic instrumental, en què va ser presentat el pla posat en marxa pel CSIRT-CV i, en la qual va intervindre el conseller d'Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, també es va destacar la labor de conscienciació que s'està duent a terme des del CSIRT-CV i es va oferir informació relacionada amb el tipus d'incidents amb major ocurrència i criticitat dins de la xarxa corporativa de la Generalitat, especialment de tipus programari de segrest, frau al CEO, infecció massiva i atacs de denegació de serveis a les infraestructures, els quals són estudiats i gestionats pel CSIRT-CV.

Pots llegir el detall de la notícia en l`enllaç següent.

Font: Hisenda