CSIRT-CV estrena el seu nou site de conscienciació concienciaT

24/04/2018
CSIRT-cv
CSIRT-CV, continuant amb la seua labor de conscienciació i formació, i dins de les iniciatives del Pla valencià de capacitació en ciberseguretat, ha engegat una nova web destinada a la formació i conscienciació en seguretat.

Podeu visitar la nova web a través de l’enllaç següent https://concienciat.gva.es/, i hi trobareu nombrosos recursos que poden ajudar-vos a afermar els vostres coneixements en seguretat. Entre aquests recursos hi ha disponibles uns vídeos on es trasllada d'una forma amena el paper de la importància de la seguretat en el dia a dia dels ciutadans.

Les principals seccions que podeu trobar en el nou lloc són Infografies, en aquesta secció trobareu de forma directa i visual tots els nostres consells. Així mateix en la secció de Consells de seguretat trobareu enllaços d'interés i recomanacions que us ajudaran a millorar la seguretat dels vostres dispositius (ordinadors, telèfons intel·ligents, encaminadors, etc.). Però si el que realment busqueu és formació, a través de la secció de Cursos podreu accedir als nostres famosos cursos SAPS, són cursos gratuïts de diversa índole oferits a través de la plataforma de formació en línia de la Generalitat (SAPS?), on s'ofereix tota la infraestructura tecnològica necessària per a una correcta formació en línia. Finalment en la secció de Guies i informes podreu trobar informes d'actualitat que us faran estar al dia sobre tendències en ciberseguretat.

Finalment, us informem que a través de l'apartat de Contacte estarem encantats d'atendre totes les vostres consultes i dubtes relacionats amb la seguretat de la informació.

Esperem que us agrade.

Font: CSIRT-CV