CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

05/06/2014

Calfant motors per al No con Name (NcN) 2014

Hacker És una de les cites més esperades de l’any en l’entorn professional, i és que el No cON Name (NcN) és el congrés de seguretat informàtica i hacking més antic a Espanya.

És una d’eixes cites on a més d’aprendre i de passar-ho bé, tens l’oportunitat d’assistir a un intercanvi de coneixement genial. Enguany se celebrarà el 31 d’octubre i l’1 de novembre de 2014, en CosmoCaixa Barcelona. Una bona excusa per a celebrar un divertit Halloween junts ;-).

L’esdeveniment, de periodicitat anual, reunix tant noves promeses del sector, experts, així com professionals en el camp de la informàtica en general, xarxes telemàtiques, programació o enginyeria de protecció de software. El congrés té lloc en un moment en què la seguretat d’equips informàtics i la informació s’han convertit en la principal preocupació per a tot tipus d’organitzacions i particulars.

Segons ens conten ells, entre els seus objectius figuren:

A més, per a tots els que vos dediqueu a la investigació en seguretat informàtica, està obert el termini de recepció de propostes de presentacions per a fer la selecció prèvia.

Nosaltres estem pensant a enviar la nostra proposta. Ens veiem allí?

Font: Laboratorio Ontinet

CSIRT-CV