CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

30/12/2015

Calendari de seguretat CSIRT-cv 2016

CSIRT-cv Per a este nou any 2016, i amb la vostra ajuda, publicarem un calendari en què mes a mes, s’inclouran consells de seguretat sobre distintes temàtiques i en què vos assenyalarem també les dates més significatives en matèria de seguretat.

Com sabeu, des de CSIRT-CV duem a terme iniciatives de conscienciació per a formar i difondre una cultura de seguretat, tant en l’àmbit personal com en el professional. 

El nostre objectiu principal és que tots siguem conscients que la seguretat ha d’estar present en el nostre treball com en el nostre dia a dia, que tots som importants per a la protecció de la informació que manegem i que, per tant, tots hem de contribuir a reforçar la seguretat. D’esta manera, el calendari de cada mes estarà centrat en una temàtica i inclourà consells relacionats amb esta.

I per què necessitem la vostra ajuda? Perquè volem elaborar els calendaris amb fotos que vosaltres mateixos ens envieu, i que així a més puguen servir de fons de pantalla. Volem que trieu una foto que vos agrade i que hàgeu fet en algun racó de la Comunitat Valenciana, i ens l’envieu al compte de correu fotoscalendario@gva.es amb la condició que no ocupe més de 5MB. Després de contactar amb els usuaris de les fotos triades -als quals se’ls reconeixerà en el calendari la seua autoria-, estes seran editades i distribuïdes de manera gratuïta des del portal del CSIRT-CV.

Ús de les fotografies enviades:

Només es permet l’enviament de fotografies preses pel mateix usuari i sobre les quals dispose de tots els drets (consentiment dels models, propietat intel·lectual de l’objecte de la fotografia, entre altres). Ja que per a la confecció dels calendaris les fotografies hauran de ser modificades, estes se cediran a CSIRT-CV davall la llicència Creative Commons BY-SA per la qual es mantindrà la referència a l’autor de la fotografia al mateix temps que es permet a CSIRT-CV la creació d’obres derivades d'esta sota una llicència semblant. Així doncs, CSIRT-CV adquirix el dret i ús de modificació de les imatges fotogràfiques però no la seua propietat, titol o participació en estes ni autorització per a un altre ús diferent de la creació dels calendaris de seguretat.

CSIRT-CV es reserva el dret de donar de baixa a aquells usuaris que estiguen fent un mal ús d’esta sol·licitud, realitzen actes fraudulents o que perjudiquen altres usuaris, fent-se especial insistència en aquells casos en què existisquen infraccions a la propietat intel·lectual o industrial de tercers.

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV