Ampliació de la quota d'alumnes en el curs d'Ús Segur d'Android

02/09/2014
CSIRT+SAPS
Des de CSIRT-CV ampliem la quota d’alumnes per al Curs d’Ús Segur d’Android que oferim de manera gratuïta i en línia en la nostra plataforma de formació.

Ens alegra informar de la bona acollida que ha tingut el Curs de Seguretat en Dispositius Mòbils Android, el qual recentment ha aconseguit el màxim d’alumnes que tenia assignat. Per això, imminentment s'ampliarà la quota de manera que tots els nostres usuaris puguen gaudir dels diferents continguts.

Vos recordem que en la plataforma de formació
SAPS de la Generalitat Valenciana disposeu de diferents cursos en línia gratuïts elaborats pel CSIRT-cv entre els quals destaquen els cursos de LOPD, Nmap, Seguretat en Xarxes Socials, P2P, Xarxes sense Fil, Programari Maliciós o Correu Electrònic, entre altres. Es pot consultar el catàleg complet de cursos i guies del centre en el nostre portal.

Vos recordem que, encara que els cursos estan dirigits a ciutadans de la Comunitat Valenciana, pot apuntar-se qualsevol ciutadà des de qualsevol altra ubicació del món, siga o no ciutadà espanyol, sempre que hi haja disponibilitat de places.

 

Font: CSIRT-CV