Ús Segur iOS

Nou curs de seguretat publicat per CSIRT-CV, en el qual es tracta el tema de la seguretat en dispositius iOS.

L’objectiu d’este curs és el de conscienciar els usuaris d’este sistema operatiu dels riscos derivats, com ara que estan exposats a perills semblants als dels ordinadors, tenen connectivitat amb Internet, s’emmagatzema informació personal com ara fotografies o vídeos, etc.

Per a afrontar la falta de formació i conscienciació existent, en este curs s’explicaran totes les qüestions relatives a la seguretat dels dispositius, les seues comunicacions i la informació que emmagatzemen.

Dirigido a: 
Empleats de la Generalitat Valenciana i ciutadans.
Duración: 
El curs té una duració aproximada de 5 hores.
Idioma: 
El contingut del curs s’impartix en castellà, encara que les qüestions que l’alumne puga fer sobre el curs poden fer-se tant en valencià com en castellà.
Certificado: 
S’obté un certificat d’aprofitament firmat pel Director General de Tecnologies de la Informació de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.
Metodología: 

Sessió en línia d’autoaprenentatge personal, on s’han de llegir tots els capítols proposats en el curs de forma seqüencial i finalment realitzar l’exercici d’autoavaluació i superar-lo. Es recomana l’ús del fòrum o la missatgeria, de la pròpia plataforma Saps, per a realitzar les consultes dels dubtes que puguen sorgir-li.

Calificación: 
Per a superar el curs, s’ha d’aprovar almenys amb un 50% en cada part.
Temario: 

El curs presenta els apartats següents:

Presentació del curs
Objectiu del curs
Unitat 0
1. Seguretat de la informació
2. Permisos d’aplicacions
3. Configuració segura
4. Actualizacions
5. Antivirus en el mòbil?

Conclusió del curs
Activitat del curs