CSIRTCV

Está usted visitando una publicación en la hemeroteca de CSIRT-CV.
Para acceder al portal y contenido actual, visite https://www.csirtcv.gva.es

06/10/2017

Celebra amb nosaltres el dia mundial del correu i el Dia de la Comunitat Valenciana

CSIRT-cv Dilluns que ve 9 d'octubre, se celebra el dia mundial del correu i de la Comunitat Valenciana.

En CSIRT-CV volem fer extensiva esta celebració també al correu electrònic i celebrar amb vosaltres este dia . Per això, hem publicat una infografia amb alguns consells que esperem que tingueu en compte a l’hora de fer ús d’aquesta eina, que s’ha fet totalment imprescindible tant a nivell laboral com personal.

Han passat més de 50 anys des que es va realitzar el primer servei de correu electrònic, per a facilitar l’enviament de missatges entre diversos usuaris que feien ús d’una mateixa màquina, concretament la IBM 7094.

A poc a poc, el correu electrònic ha anat evolucionant fins a convertir-se en el servei que avui tots coneixem. I com no, també els hackers han evolucionat en l’ús de tècniques, cada vegada més sofisticades, per a cometre ciberdelictes a través del correu: phishing, fraus, spear phishing, etc., en són exemples d’alguns.

Des de CSIRT-CV volem que els nostres lectors no siguen víctimes d’aquests ciberdelinqüents, per això vos recordem que teniu disponible el curs de Seguretat en el correu electrònic perquè estigueu alerta davant els possibles riscos que pot comportar el seu ús.

Aprofitem aquesta notícia per a desitjar-vos un feliç 9 d’Octubre, ja que dilluns que ve també se celebra el Dia de la Comunitat Valenciana.

Si voleu descarregar la infografia, podeu fer-ho des del següent enllaç

Font: CSIRT-CV

CSIRT-CV