Actualitzadors de programes

Atesa la constant aparició d'actualitzacions de programari per als programes que tinguem instal·lats en els nostres equips, resulta interessant disposar d'una eina que automatitze la descàrrega de les últimes versions per a evitar problemes de seguretat (no sols de sistema operatiu). Dins d'aquest tipus d'eines es troben les que descrivim a continuació per a sistemes Windows.

Llista de ferramentes

 • Check Your plugins
  Logo firefox

  Una pàgina que revisa els complements del navegador FireFox per a que estiguen actualitzats, d'aquesta forma navegaràs amb major seguretat (es poden revisar altres navegadors però potser que la funcionalitat no siga la mateixa) .
  https://www.mozilla.org/es-ES/plugincheck/

 • Qualys BrowserCheck
  Logo Qualys

  Qualys BrowserCheck és una ferramenta que escaneja el seu navegador a la cerca de possibles vulnerabilitats i forats de seguretat en el seu navegador i els seus plugins. Esta ferramenta també li ajudarà a solucionar els problemes de seguretat quan navegue.

  L'amenaça de les violacions de dades basades en el navegador està creixent. El nombre de vulnerabilitats en els plug-ins dels navegadors està en augment. Ara és el moment de prendre la iniciativa sobre la seguretat del seu navegador web.

 • SuMo (Software Update Monitor)
  Logo SuMo (Software Update Monitor)

  És un programa gratuït que ens ajudarà a tindre totes les nostres aplicacions actualitzades a l'última versió i ens avisarà en el cas que hi haja disponible una nova versió que descarregar. Hi ha una versió que permet instal·lar-ho de forma portable, per a poder tindre-la en un pendrive i no afectar en res el nostre sistema operatiu ja instal·lat. De moment no hi ha versió en espanyol.
  www.kcsoftwares.com/?sumo

 • UpdateStar
  Logo UpdateStar

  Programa gratuït que actualitza més de 80.000 productes programari. Avisa quan apareix una nova versió. Actualment les versions disponibles estan en anglés i alemany.
  www.updatestar.com