Un 11% de discos durs de segona mà conté informació personal

26/04/2012
L’oficina de comissionat d’informació britànica (ICO) ha descobert que més d’un de cada deu discos durs de segona mà conté informació personal recuperable de l’amo original.

El comssionat ICO i el grup NCC lideren la investigació i van adquirir 200 discos durs, 20 pendrives i 10 mòbils de webs de subhastes i de compravenda.

Els dispositius s’inspeccionaren en busca d’informació personal amb resultats alarmants. En el cas dels discos durs, un 11% contenia informació personal. D’acord amb l’informe d’ICO, el 37% contenia informació no personal, i només el 38% dels dispositius havien sigut esborrats. Un 14% addicional dels discos estaven massa danyats per a ser llegibles. Es van examinar 34.000 arxius que contenint informació personal o empresarial (incloent-hi factures bancàries escanejades, passaports, certificats de naixement, informació sobre personal empleat, detalls bancaris, fotos familiars, i factures i informació mèdica).

Més informació Naked Security.

Font: CRYPTEX
Tags:

Csirt-cv      Lista Trusted Introducer  Agencia Valenciana de Tecnología y Certificación Electrónica  CSIRT.es    Antiphishing Working Group   Fondo Europeo de Desarrollo Regional