Nova guia en CSIRT-cv: Gestors de contrasenyes

25/09/2013
CSIRT-cv
En plena campanya de conscienciació "Assegura la tornada a escola", CSIRT-CV publica una guia sobre l’ús dels gestors de contrasenyes.

L’inici de curs és un bon moment per a canviar totes les contrasenyes que gestionem (correu electrònic, xarxes socials...)

El canvi periòdic de contrasenyes és una mesura de seguretat recomanada per a evitar l’accés no volgut als nostres comptes. A més, es recomana no utilitzar la mateixa clau per a tots els comptes, cosa que fa que recordar-nos de totes siga missió impossible, més encara si són contrasenyes robustes (llargues, amb caràcters especials, números...) 

Per tant, des de CSIRT-CV recomanem l’ús de gestors de contrasenyes per a gestionar-les sense haver de recordar-les totes.

A més, amb la publicació d’esta guia, CSIRT-CV pretén fomentar l’ús d’este tipus de ferramentes i la utilització de contrasenyes segures i diferents en cada un dels comptes de què es dispose. Vos la podeu descarregar accedint a este enllaç o per mitjà del menú "Ciutadans - Descàrregues - Informes CSIRT-CV" del nostre portal Web i seleccionant "Guia d’ús de gestors de contrasenyes".

Per a acabar, vos recordem que hi ha  altres resums de campanyes més antigues a través del menú "Ciutadans -Conscienciació" així com una àmplia selecció de guies i informes en "CiutadansDescàrregues".

I com sempre, vos convidem a seguir les principals notícies i alertes d’interés a través dels nostres comptes de Facebook i Twitter.

Font: CSIRT-CV
Tags: CSIRT-CV