Nou atac web modifica la configuració dels nostres routers domèstics

05/09/2014
Ataque
Un nou atac que prové del Brasil està canviant la configuració del sistema de noms de domini en routers domèstics per a dirigir el tràfic cap a servidors DNS de pàgines de phising.

L’atac de què parlem en estes línies, com molts altres, comença amb un missatge de correu electrònic que ens invita a fer clic en un enllaç, des del qual comença la “infecció” de la víctima. Una prova de com de “ben pensat” està el correu electrònic és, sens dubte, l’efectivitat que està aconseguint en la persecució de la seua meta, i és que s’està accedint als enllaços web maliciosos per més de mil clics de forma diària. Encara que gran part dels afectats són usuaris del Brasil, també als Estats Units i la Xina n’hi ha víctimes, a més d’altres països com, evidentment, Espanya.

De nou, la pornografia es convertix en l’ham per a víctimes potencials d’este atac basat en web. Mentres estem visitant la pàgina web a què ens ha portat el missatge de correu electrònic, en el nostre ordinador s’estan executant gran quantitat de fitxers script. Durant este procés hi ha la possibilitat que ens siga sol·licitada la contrasenya i el nom d’usuari del nostre punt d’accés sense fil, la qual cosa, en realitat, seria el millor que podria ocórrer-nos.

Poden continuar llegint esta notícia en l’enllaç següent.

Font: ADSLZone

Afegeix un nou comentari