La Generalitat posa en marxa una campanya de formació i conscienciació en ciberseguretat en els Centres Educatius de la Comunitat

06/02/2019
CSIRT-cv
La iniciativa organitzada per CSIRT-CV, consisteix en la realització de les anomenades 'Jornades de Ciberseguretat en Centres Educatius', tallers eminentment pràctics i interactius destinats a ensenyar a resoldre casos reals d'amenaces i atacs per Internet.

CISRT-CV ha posat en marxa una campanya de formació i conscienciació en ciberseguretat per a alumnat, pares i mares i docents en col·legis i instituts de la Comunitat Valenciana per a prevenir el ciberassetjament i altres amenaces a les quals poden estar exposats els adolescents en la xarxa. Ahir, coincidint amb el Dia Internacional d'Internet Segura el Conseller d'Hisenda i Model Econòmic, al costat del director general de Tecnologies de la Informació i la cap del Servei de Seguretat de la Conselleria van acudir a un dels centres educatius on s'estan impartint aquestes jornades.

La iniciativa s'enquadra dins del Pla Valencià de Capacitació en Ciberseguretat i després d'una primera fase pilot, en la qual han participat 14 centres d'educació secundària i més de 1.500 assistents, entre alumnat, mares, pares i professorat; s'ha ampliat l'experiència a tots els centres de la Comunitat, de manera que fins al moment s'han visitat ja 29 centres i hi ha altres 62 que han sol·licitat participar-hi. L'oferta de la Generalitat per a participar en els tallers s'estenia a un total de 700 centres educatius.

Podeu accedir al detall de la notícia en el següent enllaç


Afegeix un nou comentari