En Nadal regala seguretat

12/12/2013
CSIRT-cv
S’acosta el Nadal i molts de nosaltres regalarem tecnologia o ens n'obsequiaran: smartphones, tauletes, televisors intel·ligents, videojocs, o qualsevol altre tipus d’aparell tecnològic. Com tots sabem, hi ha molts riscos de seguretat associats a les noves tecnologies, sobretot aquelles que van connectades a Internet.

És per això que des de CSIRT-cv volem llançar una nova campanya de conscienciació i vos aconsellarem com millorar la seguretat de tots aquells regals tecnològics que possiblement rebreu o regalareu en Nadal.

També vos recordarem la nostra campanya nadalenca de l'any passat, En Nadal, millora la teua seguretat” i vos donarem uns consells per a comprar de manera segura per Internet.

Com sempre fem amb les nostres campanyes de conscienciació, mentres dure, emetrem de forma diària consells en el nostre Facebook i Twitter, xarxes socials en què estem presents i podeu interactuar amb nosaltres, per a això usarem l'etiqueta #navidadsegura. En acabar recopilarem tots els missatges i les vostres aportacions i els publicarem en la secció de Conscienciació en el nostre portal i com a Nota en el nostre perfil de Facebook.

 Vos convidem a preguntar qualsevol dubte sobre això i també a participar en esta campanya de conscienciació.

Font: CSIRT-CV