Dia d'Internet Segura

05/02/2019
CSIRT-cv
"Una Internet millor comença amb tu: convivint amb respecte per a una Internet Segura"

El Dia d'Internet Segura se celebra cada any el segon dimarts del mes de febrer. Enguany és el 05 de febrer quan el commemorem i volem celebrar-lo amb vosaltres.

En aquest dia es promou l'ús responsable i segur de les noves tecnologies, sent els adolescents els qui major ús en fan, encara que no sempre d'una manera segura. A més, cada vegada són més les persones majors que també disposen de telèfons intel·ligents amb connexió a Internet, sense haver rebut la formació adequada per a fer un ús segur d'aqueixa connectivitat.

Per a ajudar-vos en aquesta assignatura pendent, teniu a la vostra disposició el portal concienciat.gva.es .L'objectiu de la plataforma és millorar les habilitats i coneixements de la societat en matèria de ciberseguretat, sempre des d'un punt de vista pràctic i amb transferència directa dels coneixements adquirits a la vida personal i laboral de cada individu.

Des de CSIRT-CV volem donar-vos uns consells per a aquest dia tan especial, i us recomanem que visiteu el nostre web "concienciaT" perquè milloreu els vostres hàbits en l'ús de les tecnologies i pugueu sentir-vos cada vegada més segurs.

 

Font: CSIRT-CV

Afegeix un nou comentari