Descobrixen nova recopilació de contrasenyes

01/02/2019
Botnet
Investigadors alemanys han descobert una recopilació de credencials que podria superar els 2.000 milions de comptes afectats.

Fa unes setmanes s'ha comentat molt la recopilació de contrasenyes que publicava l'investigador de seguretat Troy Hunt, que han batejat com a Collection #1. Malgrat haver sigut una de les recopilacions més grans que s'havien vist fins al moment, els investigadors de l'Institut Hasso Plattner han descobert que era només una xicoteta part, ja que van identificar que milions de credencials que han trobat no havien sigut incloses en les dades de Collection #1.

Aquesta nova troballa ha sigut denominada Collection #2, 3, 4, fins a Collection #5, on es recopilen al voltant de 2.200 milions d'adreces de correu electrònic i les seues respectives contrasenyes. Han indicat també que possiblement es troben moltes credencials de filtracions d'anys anteriors, però que podria haver-hi una part significativa provinent d'atacs a bases de dades de pàgines web petites, la qual cosa significa que es podrien estar filtrant per primera vegada.

Més informació

Afegeix un nou comentari