Introducció a la Gestió dels Sistemes d'Informació

 

El present curs pretén servir com guia d'introducció la gestió dels sistemes d'informació.

El curs introduïx a l'alumne en ITIL®, una documentació sobre les millors pràctiques per a la Gestió de Servicis TI.

Esta metodologia és usada actualment per multitud d'organitzacions i es compon d'una sèrie de llibres que oferixen orientació sobre la prestació de servicis de TI de qualitat, junt amb l'entorn i els servicis necessaris per a recolzar-ho. S'ha desenrotllat en el reconeixement de l'evident dependència de les organitzacions de TI per a integrar les millors pràctiques per a la Gestió dels Servicis de TI.

Els continguts del curs 'Introducción a la Gestió dels Sistemes d'Información' han sigut aportats per la companyia Fujitsu-España i han sigut adequats per CSIRT-CV per a la seua presentació en la plataforma SAPS.

Dirigido a: 
Empleats/des de la Generalitat Valenciana i a ciutadans de la Comunitat Valenciana.
Duración: 
El curs té una duració total aproximada de 10 hores.
Idioma: 
El contingut del curs s'impartix en castellà, encara que les qüestions que l'alumne puga realitzar sobre el curs poden fer-se tant en valencià com en castellà.
Certificado: 
S’obté un certificat d’aprofitament firmat pel Director General de Tecnologies de la Informació de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.
Metodología: 

Sessions online d'autoaprenentatge personal de l'alumne, on s'han de llegir tots els mòduls i unitats proposades en el curs de forma seqüencial i finalment realitzar l'exercici d'autoavaluació i superar-ho. Es recomana l'ús del fòrum o la missatgeria, de la pròpia plataforma Saps, per a realitzar les consultes dels dubtes que puguen sorgir a l'alumne.

Calificación: 
Al final de cada unitat didàctica hi ha 5 preguntes sobre el contingut de la unitat. Per a superar el curs, s'ha de respondre de forma correcta, almenys, 3 de les 5 qüestions en cada una de les unitats.
Temario: 

El curs presenta els següents mòduls i unitats didàctiques:

    Mòdul I. Conceptes i Estratègia

        Unitat 0. Conceptes Bàsics
        Unitat 1. Estratègia del Servici

    Mòdul II. Disseny i Transició

        Unitat 2. Disseny del Servici
        Unitat 3. Transició del Servici

    Mòdul III. Operació i Millora

        Unitat 4. Operació del Servici
        Unitat 5. Millora continua